Recent Posts

Szevasztok! Miután túl estünk az oldal debütálásán, következzen egy olyan hír csokor, amit minden hónapban levésünk nektek az oldalra.  Hogy miről van szó? Talán már a címből is levehettétek, hogy a havonta érkező játékokat gyűjtögetjük össze nektek és ezt majd csoportba soroljuk minden egyes konzol kapcsán. Októberben járunk és rengeteg olyan cím érkezik, ami az eddig látottak alapján lenyűgöző teljesítményt fog nyújtani. Ezek közül megemlítenék kettőt, melyek a Medal Of Honor és Star Wars Force Unleashed néven próbálnak meg elsöprő sikerrel berobbani a közösségbe. Mellesleg ezeket jó magunk is tesztelni fogjuk a közel jövőben.



Na lássuk a listát... Elég hosszú, ezért ajánlom a sört és a kukoricát olvasás megkezdése előtt!

Playstation 3:

- Medal Of Honor 2010 (Oct. 12)
-Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 (Oct. 15.)
- Playstation Move- Fight (Oct 15.)
- Playstation Move- Shoot (Oct. 15.)
- The Sims 3 (Oct 15.)
- Vanquish (Oct. 19.)
- Fallout New Vegas (Oct. 22.)
- Star Wars Force Unleashed 2 (Oct 29.)









Xbox 360:

- Medal Of Honor 2010 (Oct. 12)
-Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 (Oct. 15.)
- The Sims 3 (Oct 15.)
- Vanquish (Oct. 19.)
- Fallout New Vegas (Oct. 22.)
- Star Wars Force Unleashed 2 (Oct 29.)
- Fable 3 (Oct 29.)

Nem írtunk le minden e havi megjelent játékot, kizárólag azokat, amik még nem érkeztek meg. Legközelebb hamarabb várható a Megjelenési lista!











Szerző: Trane 2010. október 11., hétfő

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése

http://psgamer.web4.hu www.uberkonzol.hu http://modzone.web4.hu http://modzone.web4.hu
Üdvözlök minden kedves látogatót! Rengeteg költözés, tárhely váltás után úgy döntöttünk, hogy egy komolyabb szerverre visszük át weboldalunk. Sajnos ez nem működik néhány óra/nap alatt, ezért készítettünk nektek egy "átmeneti" blog oldalt, ahol nyomon követhetitek az eseményeket, híreket és természetesen olvashatjátok továbbra is folyamatosan frisslülő tesztjeinket is. Ha esetleg valami oknál fogva nem tudnál minket itt követni, irány a Facebook és a Twitter, ahol hamarosan elkészül végleges oldalunk. Ott szintén minden újdonságot megtalálsz, ami az oldallal történik. Remélem jól fogtok szórakozni velünk, addig is, míg oldalunk teljes formája el nem készül. Előzetes trailerünk a ITT találjátok... Ha bármi kérdésed volna, azt konzolline@gmail.com email címünkön tedd fel! Megértéseteket köszönjük! Konzol Line Csapata

Sponsors